ImgrabImgrab

Instagram Online Web Viewer

en

#goldring • View images about goldring by Instagram

Find out images about #goldring. Newest medias tagged with goldring from real instagram users and share them

View suigenerisjewels's Instagram Surprised this stunning cocktail ring hasn't been scooped up yet 😍 Find her in the shop for only $425! Links in profile ❤

#vintage #diamond #diamondring #goldjewelry #goldring #showmeyourrings #jotd #uniqueengagementring #uniquejewelry #ruby #rubyring #Etsy #estate #ringstagram #ringsofinstagram #jewelryofinstagram #jewelryaddict 1455560177978155257_3559100375

Surprised this stunning cocktail ring hasn't been scooped up yet 😍 Find her in the shop for only $425! Links in profile ❤ #vintage #diamond #diamondring #goldjewelry #goldring #showmeyourrings #jotd #uniqueengagementring #uniquejewelry #ruby #rubyring #etsy #estate #ringstagram #ringsofinstagram #jewelryofinstagram #jewelryaddict

Share 2 1

Advertisement

Advertisement

Advertisement

View pusat_promote_olshop04's Instagram @Regrann from @kastaraindo -  Jasa Pembuatan - Cincin kawin, fashion
- Pin, Brevet
Bahan : Emas atau Perak
Hub : WA , SMS 0895396252709
#jualcincin #cincinkawin #pinemas #jualemas #perhiasan #jualperhiasan #perhiasanperak #surabaya #jualcincinnikah #weddingring #jualjewelry #jewellery #jualweddingring #goldring #jualgold #gold #silver #diamond #diamondring 1455554310900331313_3043720325

@Regrann from @kastaraindo - Jasa Pembuatan - Cincin kawin, fashion - Pin, Brevet Bahan : Emas atau Perak Hub : WA , SMS 0895396252709 #jualcincin #cincinkawin #pinemas #jualemas #perhiasan #jualperhiasan #perhiasanperak #surabaya #jualcincinnikah #weddingring #jualjewelry #jewellery #jualweddingring #goldring #jualgold #gold #silver #diamond #diamondring

Share 0 0
View pusat_promote_olshop04's Instagram @Regrann from @kastaraindo -  Jasa Pembuatan - Cincin kawin, fashion
- Pin, Brevet
Bahan : Emas atau Perak
Hub : WA , SMS 0895396252709
#jualcincin #cincinkawin #pinemas #jualemas #perhiasan #jualperhiasan #perhiasanperak #surabaya #jualcincinnikah #weddingring #jualjewelry #jewellery #jualweddingring #goldring #jualgold #gold #silver #diamond #diamondring 1455554230772425294_3043720325

@Regrann from @kastaraindo - Jasa Pembuatan - Cincin kawin, fashion - Pin, Brevet Bahan : Emas atau Perak Hub : WA , SMS 0895396252709 #jualcincin #cincinkawin #pinemas #jualemas #perhiasan #jualperhiasan #perhiasanperak #surabaya #jualcincinnikah #weddingring #jualjewelry #jewellery #jualweddingring #goldring #jualgold #gold #silver #diamond #diamondring

Share 0 0
View pusat_promote_olshop04's Instagram @Regrann from @kastaraindo -  Jasa Pembuatan - Cincin kawin, fashion
- Pin, Brevet
Bahan : Emas atau Perak
Hub : WA , SMS 0895396252709
#jualcincin #cincinkawin #pinemas #jualemas #perhiasan #jualperhiasan #perhiasanperak #surabaya #jualcincinnikah #weddingring #jualjewelry #jewellery #jualweddingring #goldring #jualgold #gold #silver #diamond #diamondring 1455554165207103674_3043720325

@Regrann from @kastaraindo - Jasa Pembuatan - Cincin kawin, fashion - Pin, Brevet Bahan : Emas atau Perak Hub : WA , SMS 0895396252709 #jualcincin #cincinkawin #pinemas #jualemas #perhiasan #jualperhiasan #perhiasanperak #surabaya #jualcincinnikah #weddingring #jualjewelry #jewellery #jualweddingring #goldring #jualgold #gold #silver #diamond #diamondring

Share 0 1
View pusat_promote_olshop04's Instagram @Regrann from @kastaraindo -  Jasa Pembuatan - Cincin kawin, fashion
- Pin, Brevet
Bahan : Emas atau Perak
Hub : WA , SMS 0895396252709
#jualcincin #cincinkawin #pinemas #jualemas #perhiasan #jualperhiasan #perhiasanperak #surabaya #jualcincinnikah #weddingring #jualjewelry #jewellery #jualweddingring #goldring #jualgold #gold #silver #diamond #diamondring 1455554096840035473_3043720325

@Regrann from @kastaraindo - Jasa Pembuatan - Cincin kawin, fashion - Pin, Brevet Bahan : Emas atau Perak Hub : WA , SMS 0895396252709 #jualcincin #cincinkawin #pinemas #jualemas #perhiasan #jualperhiasan #perhiasanperak #surabaya #jualcincinnikah #weddingring #jualjewelry #jewellery #jualweddingring #goldring #jualgold #gold #silver #diamond #diamondring

Share 0 1
View pusat_promote_olshop04's Instagram @Regrann from @kastaraindo -  Jasa Pembuatan - Cincin kawin, fashion
- Pin, Brevet
Bahan : Emas atau Perak
Hub : WA , SMS 0895396252709
#jualcincin #cincinkawin #pinemas #jualemas #perhiasan #jualperhiasan #perhiasanperak #surabaya #jualcincinnikah #weddingring #jualjewelry #jewellery #jualweddingring #goldring #jualgold #gold #silver #diamond #diamondring 1455554021325656054_3043720325

@Regrann from @kastaraindo - Jasa Pembuatan - Cincin kawin, fashion - Pin, Brevet Bahan : Emas atau Perak Hub : WA , SMS 0895396252709 #jualcincin #cincinkawin #pinemas #jualemas #perhiasan #jualperhiasan #perhiasanperak #surabaya #jualcincinnikah #weddingring #jualjewelry #jewellery #jualweddingring #goldring #jualgold #gold #silver #diamond #diamondring

Share 0 0
View pusat_promote_olshop04's Instagram @Regrann from @kastaraindo -  Jasa Pembuatan - Cincin kawin, fashion
- Pin, Brevet
Bahan : Emas atau Perak
Hub : WA , SMS 0895396252709
#jualcincin #cincinkawin #pinemas #jualemas #perhiasan #jualperhiasan #perhiasanperak #surabaya #jualcincinnikah #weddingring #jualjewelry #jewellery #jualweddingring #goldring #jualgold #gold #silver #diamond #diamondring 1455553956263697010_3043720325

@Regrann from @kastaraindo - Jasa Pembuatan - Cincin kawin, fashion - Pin, Brevet Bahan : Emas atau Perak Hub : WA , SMS 0895396252709 #jualcincin #cincinkawin #pinemas #jualemas #perhiasan #jualperhiasan #perhiasanperak #surabaya #jualcincinnikah #weddingring #jualjewelry #jewellery #jualweddingring #goldring #jualgold #gold #silver #diamond #diamondring

Share 0 1
View pusat_promote_olshop04's Instagram @Regrann from @kastaraindo -  Jasa Pembuatan - Cincin kawin, fashion
- Pin, Brevet
Bahan : Emas atau Perak
Hub : WA , SMS 0895396252709
#jualcincin #cincinkawin #pinemas #jualemas #perhiasan #jualperhiasan #perhiasanperak #surabaya #jualcincinnikah #weddingring #jualjewelry #jewellery #jualweddingring #goldring #jualgold #gold #silver #diamond #diamondring 1455553887410003347_3043720325

@Regrann from @kastaraindo - Jasa Pembuatan - Cincin kawin, fashion - Pin, Brevet Bahan : Emas atau Perak Hub : WA , SMS 0895396252709 #jualcincin #cincinkawin #pinemas #jualemas #perhiasan #jualperhiasan #perhiasanperak #surabaya #jualcincinnikah #weddingring #jualjewelry #jewellery #jualweddingring #goldring #jualgold #gold #silver #diamond #diamondring

Share 0 0
View artfulijewelry's Instagram Gold Diamond Wedding Ring done for happy couple❤

Available for engagement or wedding ring custom order.
Just contact us for more information

www.bali-handmade.com

#artfulijewelry
#goldring
#diamondring
#weddingring
#engagementring 
#weddingjewelry
#balihandmadejewelry 1455552406258679247_957879900

Gold Diamond Wedding Ring done for happy couple❤ Available for engagement or wedding ring custom order. Just contact us for more information www.bali-handmade.com #artfulijewelry #goldring #diamondring #weddingring #engagementring #weddingjewelry #balihandmadejewelry

Share 0 1
View fabyjorge's Instagram Poupourri rings # Chakras #Fabijorge #fabijorgedesigner #feitoamao #fattoamano #handmadewithlove #goldring #joiaspersonalizadas ✨ joyas registradas💎 1455551802859016499_376172113

Poupourri rings # Chakras #fabijorge #fabijorgedesigner #feitoamao #fattoamano #handmadewithlove #goldring #joiaspersonalizadas✨ joyas registradas💎

Share 2 11
View emoms_collections's Instagram Jangan baca kalau hati tak kuat ... Baju kurung moden Buat tulang rusuk bergegar .. Mencair tulang2 ku uoll . Ioll rase mcm Dah jatuh cinta berkali2 ni Dengan baju kurung mango tango. 
Perfect color Beb 👌👌👌 Setelah sekian lama mencari baju kurung modern cutting cun panjang atas lutut . Yg penting loose , nk pg opis sopan & selesa . 
Nak pg mengajar pon sopan je , guru besar tak tegur Dah .. Hihihi Ank murid semua rajin belajar sebab Cikgu cun pakai baju kurung moden mango tango . 
Teacher Epi . Klang 25 .

Ok Harga pre- release 23/2 ni ..Harga asal rm 159 
Harga pre - release rm 129 jewwwwe ( exclude postage ) beli 1 pcs boleh Dah TERUS masuk cabutan bertuah menang GELANG Emas rm 5000 uoll . Kau rase letop tak .. ---------------------------
APA YG BESTNYER MANGGO TANGGO KURUNG NI?
---------------------------
❤ MATERIAL
Haaa yg ni best takyah citer panjang2, material Royal Silk dimana kain nyer x jarang dan sesuai dipakai dimana2 sahaja..YG penting x panas..hihi
.
❤ SIZE
Yes3 yg ni untuk akak2 yg comel pon boleh taw sebab Manggo Tanggo Kurung ni ade saiz S hingga XL taw.
.
❤ BF DAN WUDUK FRIENDLY
Wah sape kate ibu2 x boleh nak bergaya...jan risau Manggio Tanggo ni sesuai untuk Ibu2 yg ade anak kecik sebab ade zip dibahagian hadapan dan di pergelangan tangan.
.
❤ SENANG JAGA
Hat yg ni jgn risau, mmg senang jaga, masuk mesin pon boleh nak cuci2 tangan pon boleh. Ikut mase uolls jek. Pastu sidai kering dan boleh pakai dah. Pastu TAK PAYAH GOSOK SGT2 DAH !
.
❤ 5 CORAK MELETOPSS
Wahhhh mostly warna2 pastel yg senang matching dgn tudung. Bestnyaaa... Rambang mata plak kan hehe
.
Available saiz : S to XL 
Material : Royal Silk .
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.

Tunggu apa lagi???
Meh whatsapp 016-649 8950 
utk order

#bajukurung #kurungmoden #bajuraya #muslimahclothing #muslimahfashion #muslimahwear #bajukerja #bajukurungmurah #royalsilk #buyandwin #goldbracelet #goldring #maccosmetics #gelangemas916 #cincinemas #makeup #maccosmetics 1455543324407936945_1330061014

Jangan baca kalau hati tak kuat ... Baju kurung moden Buat tulang rusuk bergegar .. Mencair tulang2 ku uoll . Ioll rase mcm Dah jatuh cinta berkali2 ni Dengan baju kurung mango tango. Perfect color Beb 👌👌👌 Setelah sekian lama mencari baju kurung modern cutting cun panjang atas lutut . Yg penting loose , nk pg opis sopan & selesa . Nak pg mengajar pon sopan je , guru besar tak tegur Dah .. Hihihi Ank murid semua rajin belajar sebab Cikgu cun pakai baju kurung moden mango tango . Teacher Epi . Klang 25 . Ok Harga pre- release 23/2 ni ..Harga asal rm 159 Harga pre - release rm 129 jewwwwe ( exclude postage ) beli 1 pcs boleh Dah TERUS masuk cabutan bertuah menang GELANG Emas rm 5000 uoll . Kau rase letop tak .. --------------------------- APA YG BESTNYER MANGGO TANGGO KURUNG NI? --------------------------- ❤ MATERIAL Haaa yg ni best takyah citer panjang2, material Royal Silk dimana kain nyer x jarang dan sesuai dipakai dimana2 sahaja..YG penting x panas..hihi . ❤ SIZE Yes3 yg ni untuk akak2 yg comel pon boleh taw sebab Manggo Tanggo Kurung ni ade saiz S hingga XL taw. . ❤ BF DAN WUDUK FRIENDLY Wah sape kate ibu2 x boleh nak bergaya...jan risau Manggio Tanggo ni sesuai untuk Ibu2 yg ade anak kecik sebab ade zip dibahagian hadapan dan di pergelangan tangan. . ❤ SENANG JAGA Hat yg ni jgn risau, mmg senang jaga, masuk mesin pon boleh nak cuci2 tangan pon boleh. Ikut mase uolls jek. Pastu sidai kering dan boleh pakai dah. Pastu TAK PAYAH GOSOK SGT2 DAH ! . ❤ 5 CORAK MELETOPSS Wahhhh mostly warna2 pastel yg senang matching dgn tudung. Bestnyaaa... Rambang mata plak kan hehe . Available saiz : S to XL Material : Royal Silk . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. Tunggu apa lagi??? Meh whatsapp 016-649 8950 utk order #bajukurung #kurungmoden #bajuraya #muslimahclothing #muslimahfashion #muslimahwear #bajukerja #bajukurungmurah #royalsilk #buyandwin #goldbracelet #goldring #maccosmetics #gelangemas916 #cincinemas #makeup #maccosmetics

Share 0 1
View emoms_collections's Instagram Jangan baca kalau hati tak kuat ... Baju kurung moden Buat tulang rusuk bergegar .. Mencair tulang2 ku uoll . Ioll rase mcm Dah jatuh cinta berkali2 ni Dengan baju kurung mango tango. 
Perfect color Beb 👌👌👌 Setelah sekian lama mencari baju kurung modern cutting cun panjang atas lutut . Yg penting loose , nk pg opis sopan & selesa . 
Nak pg mengajar pon sopan je , guru besar tak tegur Dah .. Hihihi Ank murid semua rajin belajar sebab Cikgu cun pakai baju kurung moden mango tango . 
Teacher Epi . Klang 25 .

Ok Harga pre- release 23/2 ni ..Harga asal rm 159 
Harga pre - release rm 129 jewwwwe ( exclude postage ) beli 1 pcs boleh Dah TERUS masuk cabutan bertuah menang GELANG Emas rm 5000 uoll . Kau rase letop tak .. ---------------------------
APA YG BESTNYER MANGGO TANGGO KURUNG NI?
---------------------------
❤ MATERIAL
Haaa yg ni best takyah citer panjang2, material Royal Silk dimana kain nyer x jarang dan sesuai dipakai dimana2 sahaja..YG penting x panas..hihi
.
❤ SIZE
Yes3 yg ni untuk akak2 yg comel pon boleh taw sebab Manggo Tanggo Kurung ni ade saiz S hingga XL taw.
.
❤ BF DAN WUDUK FRIENDLY
Wah sape kate ibu2 x boleh nak bergaya...jan risau Manggio Tanggo ni sesuai untuk Ibu2 yg ade anak kecik sebab ade zip dibahagian hadapan dan di pergelangan tangan.
.
❤ SENANG JAGA
Hat yg ni jgn risau, mmg senang jaga, masuk mesin pon boleh nak cuci2 tangan pon boleh. Ikut mase uolls jek. Pastu sidai kering dan boleh pakai dah. Pastu TAK PAYAH GOSOK SGT2 DAH !
.
❤ 5 CORAK MELETOPSS
Wahhhh mostly warna2 pastel yg senang matching dgn tudung. Bestnyaaa... Rambang mata plak kan hehe
.
Available saiz : S to XL 
Material : Royal Silk .
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.

Tunggu apa lagi???
Meh whatsapp 016-649 8950 
utk order

#bajukurung #kurungmoden #bajuraya #muslimahclothing #muslimahfashion #muslimahwear #bajukerja #bajukurungmurah #royalsilk #buyandwin #goldbracelet #goldring #maccosmetics #gelangemas916 #cincinemas #makeup #maccosmetics 1455543220129211644_1330061014

Jangan baca kalau hati tak kuat ... Baju kurung moden Buat tulang rusuk bergegar .. Mencair tulang2 ku uoll . Ioll rase mcm Dah jatuh cinta berkali2 ni Dengan baju kurung mango tango. Perfect color Beb 👌👌👌 Setelah sekian lama mencari baju kurung modern cutting cun panjang atas lutut . Yg penting loose , nk pg opis sopan & selesa . Nak pg mengajar pon sopan je , guru besar tak tegur Dah .. Hihihi Ank murid semua rajin belajar sebab Cikgu cun pakai baju kurung moden mango tango . Teacher Epi . Klang 25 . Ok Harga pre- release 23/2 ni ..Harga asal rm 159 Harga pre - release rm 129 jewwwwe ( exclude postage ) beli 1 pcs boleh Dah TERUS masuk cabutan bertuah menang GELANG Emas rm 5000 uoll . Kau rase letop tak .. --------------------------- APA YG BESTNYER MANGGO TANGGO KURUNG NI? --------------------------- ❤ MATERIAL Haaa yg ni best takyah citer panjang2, material Royal Silk dimana kain nyer x jarang dan sesuai dipakai dimana2 sahaja..YG penting x panas..hihi . ❤ SIZE Yes3 yg ni untuk akak2 yg comel pon boleh taw sebab Manggo Tanggo Kurung ni ade saiz S hingga XL taw. . ❤ BF DAN WUDUK FRIENDLY Wah sape kate ibu2 x boleh nak bergaya...jan risau Manggio Tanggo ni sesuai untuk Ibu2 yg ade anak kecik sebab ade zip dibahagian hadapan dan di pergelangan tangan. . ❤ SENANG JAGA Hat yg ni jgn risau, mmg senang jaga, masuk mesin pon boleh nak cuci2 tangan pon boleh. Ikut mase uolls jek. Pastu sidai kering dan boleh pakai dah. Pastu TAK PAYAH GOSOK SGT2 DAH ! . ❤ 5 CORAK MELETOPSS Wahhhh mostly warna2 pastel yg senang matching dgn tudung. Bestnyaaa... Rambang mata plak kan hehe . Available saiz : S to XL Material : Royal Silk . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. Tunggu apa lagi??? Meh whatsapp 016-649 8950 utk order #bajukurung #kurungmoden #bajuraya #muslimahclothing #muslimahfashion #muslimahwear #bajukerja #bajukurungmurah #royalsilk #buyandwin #goldbracelet #goldring #maccosmetics #gelangemas916 #cincinemas #makeup #maccosmetics

Share 0 5
View emoms_collections's Instagram Jangan baca kalau hati tak kuat ... Baju kurung moden Buat tulang rusuk bergegar .. Mencair tulang2 ku uoll . Ioll rase mcm Dah jatuh cinta berkali2 ni Dengan baju kurung mango tango. 
Perfect color Beb 👌👌👌 Setelah sekian lama mencari baju kurung modern cutting cun panjang atas lutut . Yg penting loose , nk pg opis sopan & selesa . 
Nak pg mengajar pon sopan je , guru besar tak tegur Dah .. Hihihi Ank murid semua rajin belajar sebab Cikgu cun pakai baju kurung moden mango tango . 
Teacher Epi . Klang 25 .

Ok Harga pre- release 23/2 ni ..Harga asal rm 159 
Harga pre - release rm 129 jewwwwe ( exclude postage ) beli 1 pcs boleh Dah TERUS masuk cabutan bertuah menang GELANG Emas rm 5000 uoll . Kau rase letop tak .. ---------------------------
APA YG BESTNYER MANGGO TANGGO KURUNG NI?
---------------------------
❤ MATERIAL
Haaa yg ni best takyah citer panjang2, material Royal Silk dimana kain nyer x jarang dan sesuai dipakai dimana2 sahaja..YG penting x panas..hihi
.
❤ SIZE
Yes3 yg ni untuk akak2 yg comel pon boleh taw sebab Manggo Tanggo Kurung ni ade saiz S hingga XL taw.
.
❤ BF DAN WUDUK FRIENDLY
Wah sape kate ibu2 x boleh nak bergaya...jan risau Manggio Tanggo ni sesuai untuk Ibu2 yg ade anak kecik sebab ade zip dibahagian hadapan dan di pergelangan tangan.
.
❤ SENANG JAGA
Hat yg ni jgn risau, mmg senang jaga, masuk mesin pon boleh nak cuci2 tangan pon boleh. Ikut mase uolls jek. Pastu sidai kering dan boleh pakai dah. Pastu TAK PAYAH GOSOK SGT2 DAH !
.
❤ 5 CORAK MELETOPSS
Wahhhh mostly warna2 pastel yg senang matching dgn tudung. Bestnyaaa... Rambang mata plak kan hehe
.
Available saiz : S to XL 
Material : Royal Silk .
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.

Tunggu apa lagi???
Meh whatsapp 016-649 8950 
utk order

#bajukurung #kurungmoden #bajuraya #muslimahclothing #muslimahfashion #muslimahwear #bajukerja #bajukurungmurah #royalsilk #buyandwin #goldbracelet #goldring #maccosmetics #gelangemas916 #cincinemas #makeup #maccosmetics 1455543144119834807_1330061014

Jangan baca kalau hati tak kuat ... Baju kurung moden Buat tulang rusuk bergegar .. Mencair tulang2 ku uoll . Ioll rase mcm Dah jatuh cinta berkali2 ni Dengan baju kurung mango tango. Perfect color Beb 👌👌👌 Setelah sekian lama mencari baju kurung modern cutting cun panjang atas lutut . Yg penting loose , nk pg opis sopan & selesa . Nak pg mengajar pon sopan je , guru besar tak tegur Dah .. Hihihi Ank murid semua rajin belajar sebab Cikgu cun pakai baju kurung moden mango tango . Teacher Epi . Klang 25 . Ok Harga pre- release 23/2 ni ..Harga asal rm 159 Harga pre - release rm 129 jewwwwe ( exclude postage ) beli 1 pcs boleh Dah TERUS masuk cabutan bertuah menang GELANG Emas rm 5000 uoll . Kau rase letop tak .. --------------------------- APA YG BESTNYER MANGGO TANGGO KURUNG NI? --------------------------- ❤ MATERIAL Haaa yg ni best takyah citer panjang2, material Royal Silk dimana kain nyer x jarang dan sesuai dipakai dimana2 sahaja..YG penting x panas..hihi . ❤ SIZE Yes3 yg ni untuk akak2 yg comel pon boleh taw sebab Manggo Tanggo Kurung ni ade saiz S hingga XL taw. . ❤ BF DAN WUDUK FRIENDLY Wah sape kate ibu2 x boleh nak bergaya...jan risau Manggio Tanggo ni sesuai untuk Ibu2 yg ade anak kecik sebab ade zip dibahagian hadapan dan di pergelangan tangan. . ❤ SENANG JAGA Hat yg ni jgn risau, mmg senang jaga, masuk mesin pon boleh nak cuci2 tangan pon boleh. Ikut mase uolls jek. Pastu sidai kering dan boleh pakai dah. Pastu TAK PAYAH GOSOK SGT2 DAH ! . ❤ 5 CORAK MELETOPSS Wahhhh mostly warna2 pastel yg senang matching dgn tudung. Bestnyaaa... Rambang mata plak kan hehe . Available saiz : S to XL Material : Royal Silk . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. Tunggu apa lagi??? Meh whatsapp 016-649 8950 utk order #bajukurung #kurungmoden #bajuraya #muslimahclothing #muslimahfashion #muslimahwear #bajukerja #bajukurungmurah #royalsilk #buyandwin #goldbracelet #goldring #maccosmetics #gelangemas916 #cincinemas #makeup #maccosmetics

Share 2 8
View emoms_collections's Instagram Jangan baca kalau hati tak kuat ... Baju kurung moden Buat tulang rusuk bergegar .. Mencair tulang2 ku uoll . Ioll rase mcm Dah jatuh cinta berkali2 ni Dengan baju kurung mango tango. 
Perfect color Beb 👌👌👌 Setelah sekian lama mencari baju kurung modern cutting cun panjang atas lutut . Yg penting loose , nk pg opis sopan & selesa . 
Nak pg mengajar pon sopan je , guru besar tak tegur Dah .. Hihihi Ank murid semua rajin belajar sebab Cikgu cun pakai baju kurung moden mango tango . 
Teacher Epi . Klang 25 .

Ok Harga pre- release 23/2 ni ..Harga asal rm 159 
Harga pre - release rm 129 jewwwwe ( exclude postage ) beli 1 pcs boleh Dah TERUS masuk cabutan bertuah menang GELANG Emas rm 5000 uoll . Kau rase letop tak .. ---------------------------
APA YG BESTNYER MANGGO TANGGO KURUNG NI?
---------------------------
❤ MATERIAL
Haaa yg ni best takyah citer panjang2, material Royal Silk dimana kain nyer x jarang dan sesuai dipakai dimana2 sahaja..YG penting x panas..hihi
.
❤ SIZE
Yes3 yg ni untuk akak2 yg comel pon boleh taw sebab Manggo Tanggo Kurung ni ade saiz S hingga XL taw.
.
❤ BF DAN WUDUK FRIENDLY
Wah sape kate ibu2 x boleh nak bergaya...jan risau Manggio Tanggo ni sesuai untuk Ibu2 yg ade anak kecik sebab ade zip dibahagian hadapan dan di pergelangan tangan.
.
❤ SENANG JAGA
Hat yg ni jgn risau, mmg senang jaga, masuk mesin pon boleh nak cuci2 tangan pon boleh. Ikut mase uolls jek. Pastu sidai kering dan boleh pakai dah. Pastu TAK PAYAH GOSOK SGT2 DAH !
.
❤ 5 CORAK MELETOPSS
Wahhhh mostly warna2 pastel yg senang matching dgn tudung. Bestnyaaa... Rambang mata plak kan hehe
.
Available saiz : S to XL 
Material : Royal Silk .
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.

Tunggu apa lagi???
Meh whatsapp 016-649 8950 
utk order

#bajukurung #kurungmoden #bajuraya #muslimahclothing #muslimahfashion #muslimahwear #bajukerja #bajukurungmurah #royalsilk #buyandwin #goldbracelet #goldring #maccosmetics #gelangemas916 #cincinemas #makeup #maccosmetics 1455542985936036679_1330061014

Jangan baca kalau hati tak kuat ... Baju kurung moden Buat tulang rusuk bergegar .. Mencair tulang2 ku uoll . Ioll rase mcm Dah jatuh cinta berkali2 ni Dengan baju kurung mango tango. Perfect color Beb 👌👌👌 Setelah sekian lama mencari baju kurung modern cutting cun panjang atas lutut . Yg penting loose , nk pg opis sopan & selesa . Nak pg mengajar pon sopan je , guru besar tak tegur Dah .. Hihihi Ank murid semua rajin belajar sebab Cikgu cun pakai baju kurung moden mango tango . Teacher Epi . Klang 25 . Ok Harga pre- release 23/2 ni ..Harga asal rm 159 Harga pre - release rm 129 jewwwwe ( exclude postage ) beli 1 pcs boleh Dah TERUS masuk cabutan bertuah menang GELANG Emas rm 5000 uoll . Kau rase letop tak .. --------------------------- APA YG BESTNYER MANGGO TANGGO KURUNG NI? --------------------------- ❤ MATERIAL Haaa yg ni best takyah citer panjang2, material Royal Silk dimana kain nyer x jarang dan sesuai dipakai dimana2 sahaja..YG penting x panas..hihi . ❤ SIZE Yes3 yg ni untuk akak2 yg comel pon boleh taw sebab Manggo Tanggo Kurung ni ade saiz S hingga XL taw. . ❤ BF DAN WUDUK FRIENDLY Wah sape kate ibu2 x boleh nak bergaya...jan risau Manggio Tanggo ni sesuai untuk Ibu2 yg ade anak kecik sebab ade zip dibahagian hadapan dan di pergelangan tangan. . ❤ SENANG JAGA Hat yg ni jgn risau, mmg senang jaga, masuk mesin pon boleh nak cuci2 tangan pon boleh. Ikut mase uolls jek. Pastu sidai kering dan boleh pakai dah. Pastu TAK PAYAH GOSOK SGT2 DAH ! . ❤ 5 CORAK MELETOPSS Wahhhh mostly warna2 pastel yg senang matching dgn tudung. Bestnyaaa... Rambang mata plak kan hehe . Available saiz : S to XL Material : Royal Silk . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. Tunggu apa lagi??? Meh whatsapp 016-649 8950 utk order #bajukurung #kurungmoden #bajuraya #muslimahclothing #muslimahfashion #muslimahwear #bajukerja #bajukurungmurah #royalsilk #buyandwin #goldbracelet #goldring #maccosmetics #gelangemas916 #cincinemas #makeup #maccosmetics

Share 0 3
View emoms_collections's Instagram Jangan baca kalau hati tak kuat ... Baju kurung moden Buat tulang rusuk bergegar .. Mencair tulang2 ku uoll . Ioll rase mcm Dah jatuh cinta berkali2 ni Dengan baju kurung mango tango. 
Perfect color Beb 👌👌👌 Setelah sekian lama mencari baju kurung modern cutting cun panjang atas lutut . Yg penting loose , nk pg opis sopan & selesa . 
Nak pg mengajar pon sopan je , guru besar tak tegur Dah .. Hihihi Ank murid semua rajin belajar sebab Cikgu cun pakai baju kurung moden mango tango . 
Teacher Epi . Klang 25 .

Ok Harga pre- release 23/2 ni ..Harga asal rm 159 
Harga pre - release rm 129 jewwwwe ( exclude postage ) beli 1 pcs boleh Dah TERUS masuk cabutan bertuah menang GELANG Emas rm 5000 uoll . Kau rase letop tak .. ---------------------------
APA YG BESTNYER MANGGO TANGGO KURUNG NI?
---------------------------
❤ MATERIAL
Haaa yg ni best takyah citer panjang2, material Royal Silk dimana kain nyer x jarang dan sesuai dipakai dimana2 sahaja..YG penting x panas..hihi
.
❤ SIZE
Yes3 yg ni untuk akak2 yg comel pon boleh taw sebab Manggo Tanggo Kurung ni ade saiz S hingga XL taw.
.
❤ BF DAN WUDUK FRIENDLY
Wah sape kate ibu2 x boleh nak bergaya...jan risau Manggio Tanggo ni sesuai untuk Ibu2 yg ade anak kecik sebab ade zip dibahagian hadapan dan di pergelangan tangan.
.
❤ SENANG JAGA
Hat yg ni jgn risau, mmg senang jaga, masuk mesin pon boleh nak cuci2 tangan pon boleh. Ikut mase uolls jek. Pastu sidai kering dan boleh pakai dah. Pastu TAK PAYAH GOSOK SGT2 DAH !
.
❤ 5 CORAK MELETOPSS
Wahhhh mostly warna2 pastel yg senang matching dgn tudung. Bestnyaaa... Rambang mata plak kan hehe
.
Available saiz : S to XL 
Material : Royal Silk .
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.

Tunggu apa lagi???
Meh whatsapp 016-649 8950 
utk order

#bajukurung #kurungmoden #bajuraya #muslimahclothing #muslimahfashion #muslimahwear #bajukerja #bajukurungmurah #royalsilk #buyandwin #goldbracelet #goldring #maccosmetics #gelangemas916 #cincinemas #makeup #maccosmetics 1455542613045507905_1330061014

Jangan baca kalau hati tak kuat ... Baju kurung moden Buat tulang rusuk bergegar .. Mencair tulang2 ku uoll . Ioll rase mcm Dah jatuh cinta berkali2 ni Dengan baju kurung mango tango. Perfect color Beb 👌👌👌 Setelah sekian lama mencari baju kurung modern cutting cun panjang atas lutut . Yg penting loose , nk pg opis sopan & selesa . Nak pg mengajar pon sopan je , guru besar tak tegur Dah .. Hihihi Ank murid semua rajin belajar sebab Cikgu cun pakai baju kurung moden mango tango . Teacher Epi . Klang 25 . Ok Harga pre- release 23/2 ni ..Harga asal rm 159 Harga pre - release rm 129 jewwwwe ( exclude postage ) beli 1 pcs boleh Dah TERUS masuk cabutan bertuah menang GELANG Emas rm 5000 uoll . Kau rase letop tak .. --------------------------- APA YG BESTNYER MANGGO TANGGO KURUNG NI? --------------------------- ❤ MATERIAL Haaa yg ni best takyah citer panjang2, material Royal Silk dimana kain nyer x jarang dan sesuai dipakai dimana2 sahaja..YG penting x panas..hihi . ❤ SIZE Yes3 yg ni untuk akak2 yg comel pon boleh taw sebab Manggo Tanggo Kurung ni ade saiz S hingga XL taw. . ❤ BF DAN WUDUK FRIENDLY Wah sape kate ibu2 x boleh nak bergaya...jan risau Manggio Tanggo ni sesuai untuk Ibu2 yg ade anak kecik sebab ade zip dibahagian hadapan dan di pergelangan tangan. . ❤ SENANG JAGA Hat yg ni jgn risau, mmg senang jaga, masuk mesin pon boleh nak cuci2 tangan pon boleh. Ikut mase uolls jek. Pastu sidai kering dan boleh pakai dah. Pastu TAK PAYAH GOSOK SGT2 DAH ! . ❤ 5 CORAK MELETOPSS Wahhhh mostly warna2 pastel yg senang matching dgn tudung. Bestnyaaa... Rambang mata plak kan hehe . Available saiz : S to XL Material : Royal Silk . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. Tunggu apa lagi??? Meh whatsapp 016-649 8950 utk order #bajukurung #kurungmoden #bajuraya #muslimahclothing #muslimahfashion #muslimahwear #bajukerja #bajukurungmurah #royalsilk #buyandwin #goldbracelet #goldring #maccosmetics #gelangemas916 #cincinemas #makeup #maccosmetics

Share 0 3
Load More