ImgrabImgrab

Instagram Online Web Viewer

en

#matapanda • View images about matapanda by Instagram

Find out images about #matapanda. Newest medias tagged with matapanda from real instagram users and share them

Advertisement

View jafra_skincare_plg's Instagram ROYAL JELLY LIFT CONCETRATE
Kecil2 bestseller lho 💕💕
perawatan 28 hari kulit tampak lebih kencang dan berkilau.
Kandungannya :
✔sirtuin activators : menjadikan kulit tampak muda.
✔cellspain complex: membantu menjadikan kulit tampak muda dan berkilau
✔antiox phytonutrient blend : mengandung antioksidan yg membantu mengurangi efek radikal bebas sehingga kulit tampak berkilau
😙😙 Banyak bangetkan kandungannya kan dijamin aman dan halal kok, yg takut ketergantungan. Nggak akan deh 😊

Sudah 2017 nih msih mau pkai cream bermekuri pikir2 lgi deh, mending segera keluarin tuh racun pkai JAFRA 💕💕 #jafra #jafrahalal #jafrasumatera #jafrajakarta #jafraindonesia #jafrapalembang #jaframedan #jafraaceh #jafrabandung #jafrapapua #jafrakalimantan #jafrabogor #jafrasemarang #jafralampung
#jaframalang #jaframedan #jafrajambi #jafrariau #jafratangerang #jafrabekasi #jaframakasar #jafrasulawesi #joinjafra #nature #acne #jerawat #flek #matapanda #komedo #scar 1458477650083112585_2218977015

ROYAL JELLY LIFT CONCETRATE Kecil2 bestseller lho 💕💕 perawatan 28 hari kulit tampak lebih kencang dan berkilau. Kandungannya : ✔sirtuin activators : menjadikan kulit tampak muda. ✔cellspain complex: membantu menjadikan kulit tampak muda dan berkilau ✔antiox phytonutrient blend : mengandung antioksidan yg membantu mengurangi efek radikal bebas sehingga kulit tampak berkilau 😙😙 Banyak bangetkan kandungannya kan dijamin aman dan halal kok, yg takut ketergantungan. Nggak akan deh 😊 Sudah 2017 nih msih mau pkai cream bermekuri pikir2 lgi deh, mending segera keluarin tuh racun pkai JAFRA 💕💕 #jafra #jafrahalal #jafrasumatera #jafrajakarta #jafraindonesia #jafrapalembang #jaframedan #jafraaceh #jafrabandung #jafrapapua #jafrakalimantan #jafrabogor #jafrasemarang #jafralampung #jaframalang #jaframedan #jafrajambi #jafrariau #jafratangerang #jafrabekasi #jaframakasar #jafrasulawesi #joinjafra #nature #acne #jerawat #flek #matapanda #komedo #scar

Share 0 5

Advertisement

View jafra_skincare_plg's Instagram Scrub Gentle Jafra
Scrub ini sangat efektif loh untuk muka yg kusam 😊
SEKALI PAKAI LANGSUNG KERASA Manfaatnya:
💗MUKA CERAH DAN BERSIH
💗MUKA GA KUSAM LAGI
💗MENGHIKANGKAN KOMEDO MEMBANDEL
💗MENGHILANGKAN BERUNTUSAN
💗WAJAH JADI LEMBUT DAN HALUS
.
.
JANGAN KHAWATIR SCRUB INI BISA DIPAKAI 4-7BULAN LOHH HEMAT KAN.. SELAIN MANFAATNYA BANYAK BANGETT 😊😘😘..
Yg uda pernah coba pasti uda rasain kan 😘

#jafra #jafrahalal #jafrasumatera #jafrajakarta #jafraindonesia #jafrapalembang #jaframedan #jafraaceh #jafrabandung #jafrapapua #jafrakalimantan #jafrabogor #jafrasemarang #jafralampung
#jaframalang #jaframedan #jafrajambi #jafrariau #jafratangerang #jafrabekasi #jaframakasar #jafrasulawesi #joinjafra #nature #acne #jerawat #flek #matapanda #komedo #scar 1458477191066850116_2218977015

Scrub Gentle Jafra Scrub ini sangat efektif loh untuk muka yg kusam 😊 SEKALI PAKAI LANGSUNG KERASA Manfaatnya: 💗MUKA CERAH DAN BERSIH 💗MUKA GA KUSAM LAGI 💗MENGHIKANGKAN KOMEDO MEMBANDEL 💗MENGHILANGKAN BERUNTUSAN 💗WAJAH JADI LEMBUT DAN HALUS . . JANGAN KHAWATIR SCRUB INI BISA DIPAKAI 4-7BULAN LOHH HEMAT KAN.. SELAIN MANFAATNYA BANYAK BANGETT 😊😘😘.. Yg uda pernah coba pasti uda rasain kan 😘 #jafra #jafrahalal #jafrasumatera #jafrajakarta #jafraindonesia #jafrapalembang #jaframedan #jafraaceh #jafrabandung #jafrapapua #jafrakalimantan #jafrabogor #jafrasemarang #jafralampung #jaframalang #jaframedan #jafrajambi #jafrariau #jafratangerang #jafrabekasi #jaframakasar #jafrasulawesi #joinjafra #nature #acne #jerawat #flek #matapanda #komedo #scar

Share 1 9

Advertisement

View jafra_skincare_plg's Instagram Manfaat JAFRA Mud Mask
.
Membersihkan kulit sehingga menjadikan kulit terasa halus dan lembut.
Membantu mengangkat kotoran dan sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga menjadikan kulit lembab dan lembut.
Kandungan lumpur bentonite bermanfaat untuk mengurangi sisa minyak pada kulit.
Ekstrak tanaman Ayurveda yang memiliki sifat sebagai antioksidan serta dapat melembabkan kulit, menjadikan kulit tampak cerah dan terasa lembut.
Mengandung Vitamin E yang menjaga kondisi kulit dan merawat elastisitas kulit.
Mengandung Pro Vitamin B5 yang memberikan kelembaban pada kulit.

#jafra #jafrahalal #jafrasumatera #jafrajakarta #jafraindonesia #jafrapalembang #jaframedan #jafraaceh #jafrabandung #jafrapapua #jafrakalimantan #jafrabogor #jafrasemarang #jafralampung
#jaframalang #jaframedan #jafrajambi #jafrariau #jafratangerang #jafrabekasi #jaframakasar #jafrasulawesi #joinjafra #nature #acne #jerawat #flek #matapanda #komedo #scar 1458476465762814366_2218977015

Manfaat JAFRA Mud Mask . Membersihkan kulit sehingga menjadikan kulit terasa halus dan lembut. Membantu mengangkat kotoran dan sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga menjadikan kulit lembab dan lembut. Kandungan lumpur bentonite bermanfaat untuk mengurangi sisa minyak pada kulit. Ekstrak tanaman Ayurveda yang memiliki sifat sebagai antioksidan serta dapat melembabkan kulit, menjadikan kulit tampak cerah dan terasa lembut. Mengandung Vitamin E yang menjaga kondisi kulit dan merawat elastisitas kulit. Mengandung Pro Vitamin B5 yang memberikan kelembaban pada kulit. #jafra #jafrahalal #jafrasumatera #jafrajakarta #jafraindonesia #jafrapalembang #jaframedan #jafraaceh #jafrabandung #jafrapapua #jafrakalimantan #jafrabogor #jafrasemarang #jafralampung #jaframalang #jaframedan #jafrajambi #jafrariau #jafratangerang #jafrabekasi #jaframakasar #jafrasulawesi #joinjafra #nature #acne #jerawat #flek #matapanda #komedo #scar

Share 0 8
View jafra_skincare_plg's Instagram Selamat pagi JAFRA lovers.
.
MUD Musk oh Mud Musk .
Selalu menjadi BEST SELLER 😘😘😘
.
Emang dah masker MUD MUSK ini paling simpel banget, sekali pakai pun sudah terasa manfaatnya nya.
.
Cukup 10-25 menit.
💓mengatasi jerawat dan menghilangkan bekas jerawat
💓mengurangi pembekakkan pada wajah
💓 mengatasi gejala terkait dengan infeksi jamur pada kulit ( seperti eksim)
💓memperbaiki jaringan kulit yang rusak
💓kemampuan luar biasa yang membuat kulit halus dan lembab
💓meningkatkan produki kolagen sehingga membuat kulit kita seperti bayi
💓membat kulit kita bersinar
💓dapat menarik racun keluar kulit
💓mengecilkan pori²
💓 membuat kulit sehat bercahaya dan kenyal.

Kepoin lagi yuk guys.
Free konsultasi, order, join 😊

#jafra #jafrahalal #jafrasumatera #jafrajakarta #jafraindonesia #jafrapalembang #jaframedan #jafraaceh #jafrabandung #jafrapapua #jafrakalimantan #jafrabogor #jafrasemarang #jafralampung
#jaframalang #jaframedan #jafrajambi #jafrariau #jafratangerang #jafrabekasi #jaframakasar #jafrasulawesi #joinjafra #nature #acne #jerawat #flek #matapanda #komedo #scar 1458475749652376671_2218977015

Selamat pagi JAFRA lovers. . MUD Musk oh Mud Musk . Selalu menjadi BEST SELLER 😘😘😘 . Emang dah masker MUD MUSK ini paling simpel banget, sekali pakai pun sudah terasa manfaatnya nya. . Cukup 10-25 menit. 💓mengatasi jerawat dan menghilangkan bekas jerawat 💓mengurangi pembekakkan pada wajah 💓 mengatasi gejala terkait dengan infeksi jamur pada kulit ( seperti eksim) 💓memperbaiki jaringan kulit yang rusak 💓kemampuan luar biasa yang membuat kulit halus dan lembab 💓meningkatkan produki kolagen sehingga membuat kulit kita seperti bayi 💓membat kulit kita bersinar 💓dapat menarik racun keluar kulit 💓mengecilkan pori² 💓 membuat kulit sehat bercahaya dan kenyal. Kepoin lagi yuk guys. Free konsultasi, order, join 😊 #jafra #jafrahalal #jafrasumatera #jafrajakarta #jafraindonesia #jafrapalembang #jaframedan #jafraaceh #jafrabandung #jafrapapua #jafrakalimantan #jafrabogor #jafrasemarang #jafralampung #jaframalang #jaframedan #jafrajambi #jafrariau #jafratangerang #jafrabekasi #jaframakasar #jafrasulawesi #joinjafra #nature #acne #jerawat #flek #matapanda #komedo #scar

Share 0 6
View lisahuberta's Instagram Masih bisa lah ya senyum dikit walaupun abis jumping shift😅
Happy sunday guys😚

#matapanda 1458465166189640974_1709539522

Masih bisa lah ya senyum dikit walaupun abis jumping shift😅 Happy sunday guys😚 #matapanda

Share 0 10
View houseofgojez's Instagram RM 37 exclude pos
Wsup 0142926152

Banana Smoothie Eyebag Food

MEMANG SUSAH NAK PERCAYA !!
IA MERAWAT BUKAN MENAMPAL.

Viral hilangkan masalah lebam bawah  mata.

Wow ! Best kan, kemudian ianya boleh

Jadikan hand bag bawah mata ghaib  daripada pandangan .Tak percaya ke ? 
Tapi ini Fakta , tak sampai  beberapa hari , 
Ada hanya seawal 48 jam saja.

Syukur dah ramai sekarang dah sedar ' 
Guna  ni dapat ELAK SEMBAB
Elak daripada ganguan DARAH BEKU DARI 
DALAM DI KULIT BAWAH MATA. 
Ayuh ! Aktifkan  semula  saluran pengaliran saraf darah di bawah mata dah aktif semula menjadi lancar , tiada  lagi tersekat . Tiada  lagi  pembiakkan lingkaran garis halus dikeliling bawah mata.

Jadikan sel kulit kembali bertenaga seperti dapat nyawa baru , wajah  akan berseri  seri.

Tidur Lewat ?
Tiada masalah  nak lewat tidur malam , 
Berminat nak atasinya lah segera .? Kesian lagi lama biar ia makin HITAM GELAP macam mata panda, baru nak perasaan sindrom LEBAM BAWAH MATA. Tapi sedih  kan kawan sendiri tak Ingatkan kawannya
----------------------------- #bananasmoothieeyebagfood #bananasmothiemurah #bananasmoothieeyebag #bananaeyebagmurah #bananaeyebagfood #bananasmoothieeyebagfoodmurah #lingkarangelapbawahmata #hilangkaneyebag #rawateyebag #matalebam #sayajualkosmetik #rawatmatapanda #matapanda #matapanda🐼 1458452382227949492_702362403

RM 37 exclude pos Wsup 0142926152 Banana Smoothie Eyebag Food MEMANG SUSAH NAK PERCAYA !! IA MERAWAT BUKAN MENAMPAL. Viral hilangkan masalah lebam bawah mata. Wow ! Best kan, kemudian ianya boleh Jadikan hand bag bawah mata ghaib daripada pandangan .Tak percaya ke ? Tapi ini Fakta , tak sampai beberapa hari , Ada hanya seawal 48 jam saja. Syukur dah ramai sekarang dah sedar ' Guna ni dapat ELAK SEMBAB Elak daripada ganguan DARAH BEKU DARI DALAM DI KULIT BAWAH MATA. Ayuh ! Aktifkan semula saluran pengaliran saraf darah di bawah mata dah aktif semula menjadi lancar , tiada lagi tersekat . Tiada lagi pembiakkan lingkaran garis halus dikeliling bawah mata. Jadikan sel kulit kembali bertenaga seperti dapat nyawa baru , wajah akan berseri seri. Tidur Lewat ? Tiada masalah nak lewat tidur malam , Berminat nak atasinya lah segera .? Kesian lagi lama biar ia makin HITAM GELAP macam mata panda, baru nak perasaan sindrom LEBAM BAWAH MATA. Tapi sedih kan kawan sendiri tak Ingatkan kawannya ----------------------------- #bananasmoothieeyebagfood #bananasmothiemurah #bananasmoothieeyebag #bananaeyebagmurah #bananaeyebagfood #bananasmoothieeyebagfoodmurah #lingkarangelapbawahmata #hilangkaneyebag #rawateyebag #matalebam #sayajualkosmetik #rawatmatapanda #matapanda #matapanda🐼

Share 0 1
View dedd_intan's Instagram Morning everyone!!😋😏😝 #matapanda #kecekekinian 1458442688562381468_2925071937

Morning everyone!!😋😏😝 #matapanda #kecekekinian

Share 8 15
View dewiselvie's Instagram Mumpung masih ada BIG PROMO...dan hanya ada di Indonesia

Sekedar info, 
Bio SC Serum ini pakai bahan aktif dengan produsen bahan baku dari Mibelle Biochemistry Swiss (yg notabene produsen bahan baku,dia masukkan ke lor*al, lanc*m*, ker*stase dll) 🌸Phytocelltec Alpine Rose (kaya yg di serum Lanc*m*)
🌸Phytocelltec Malus Domestica (kaya serum yg dipakai Michelle Obama) 🌸 Phytocelltec Argan (utk kulit sagging spy bisa naik lagi)
🌸Phytocelltec Solar Vitis (buat kamu yang ga mau mukanya flek2)
🌸Snow Algae, dan DermCom! 
Beli 5 dapat 9 produk, beli 10 dapatnya 18 produk 
Berbahagialah yang ambil kesempatan ini ❤️ WA: 081362072360
BBM: 7EB6CE94 (selvie)

#bioscserum® 
#faceserum 
#eyeserum 
#saggingfaces 
#flekhitambekasjerawat 
#matapanda 
#kantungmata 1458438242448998821_1484404795

Mumpung masih ada BIG PROMO...dan hanya ada di Indonesia Sekedar info, Bio SC Serum ini pakai bahan aktif dengan produsen bahan baku dari Mibelle Biochemistry Swiss (yg notabene produsen bahan baku,dia masukkan ke lor*al, lanc*m*, ker*stase dll) 🌸Phytocelltec Alpine Rose (kaya yg di serum Lanc*m*) 🌸Phytocelltec Malus Domestica (kaya serum yg dipakai Michelle Obama) 🌸 Phytocelltec Argan (utk kulit sagging spy bisa naik lagi) 🌸Phytocelltec Solar Vitis (buat kamu yang ga mau mukanya flek2) 🌸Snow Algae, dan DermCom! Beli 5 dapat 9 produk, beli 10 dapatnya 18 produk Berbahagialah yang ambil kesempatan ini ❤️ WA: 081362072360 BBM: 7EB6CE94 (selvie) #bioscserum® #faceserum #eyeserum #saggingfaces #flekhitambekasjerawat #matapanda #kantungmata

Share 0 1
View bynurbeautystore's Instagram Feedback #eyetreatmentziesha 💞 Alhamdulillah masalah de keturunan pon boleh di atasi ye👏🏻👏🏻👏🏻 Hasilnya cerah n tak hitam lg bwh mata dlm masa 2 weeks . yg penting sabar. nak cantik kene sabar sikit k🎈
.
EYETREATMENT ZIESHA .
KKM APPROVED - NOT150900749K
.
Ingeredients
Coconut oil, seaweed, argan oil, carbopol,propylene glycol,  phenochem, .
.
CARA GUNA
- SAPU GERAKAN MEMBULAT PADA KELILING MATA SETIAP PAGI & MALAM
.
PRICE
RM40SM RM45SS

FREE POSTAGE
.
WHATSAPP UNTK ORDER
010-9542369

WHATSAPP UNTK ORDER
010-9542369
.
#eyetreatmentziesha #eyetreatment #eyebags #eyewrinkles #eyetreatment #darkcircle #lingkarangelapbawahmata #lebam #gelapbawahmata #mataberkedut #matalebam #matapanda #matasegar #bynurbeautystorefeedback 1458432916723833927_1987717026

Feedback #eyetreatmentziesha💞 Alhamdulillah masalah de keturunan pon boleh di atasi ye👏🏻👏🏻👏🏻 Hasilnya cerah n tak hitam lg bwh mata dlm masa 2 weeks . yg penting sabar. nak cantik kene sabar sikit k🎈 . EYETREATMENT ZIESHA . KKM APPROVED - NOT150900749K . Ingeredients Coconut oil, seaweed, argan oil, carbopol,propylene glycol, phenochem, . . CARA GUNA - SAPU GERAKAN MEMBULAT PADA KELILING MATA SETIAP PAGI & MALAM . PRICE RM40SM RM45SS FREE POSTAGE . WHATSAPP UNTK ORDER 010-9542369 WHATSAPP UNTK ORDER 010-9542369 . #eyetreatmentziesha #eyetreatment #eyebags #eyewrinkles #eyetreatment #darkcircle #lingkarangelapbawahmata #lebam #gelapbawahmata #mataberkedut #matalebam #matapanda #matasegar #bynurbeautystorefeedback

Share 0 8
View bynurbeautystore's Instagram EYE TREATMENT ZIESHA .
RM40 SM RM45 SS 
FREE POS

KELEBIHAN
.
💌 Membekalkan supplement collagen protein kepada kawasan sekitar mata.
💌 menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar.
💌 Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang.
💌 Membantu mengurangkan garis2 halus di bawah mata.
💌 Membantu mengurangkan kesembapan mata @ eye-bag.
💌 membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata.
💌 Menjadikan mata dan kulit di sekitar mata sihat dan segar
.
Ingredients
Coconut oil, seaweed, argan oil, glycerin,carbopol,propylene glycol,  phenochem, .
.
CARA GUNA
- SAPU GERAKAN MEMBULAT PADA KELILING MATA SETIAP PAGI & MALAM
. .
Berminat? 🌺
whatsapp 📲 0109542369
.
#eyetreatmentziesha #eyetreatment #eyebags #eyewrinkles #eyetreatment #darkcircle #lingkarangelapbawahmata #lebam #gelapbawahmata #mataberkedut #matalebam #matapanda #matasegar 1458431065601221362_1987717026

EYE TREATMENT ZIESHA . RM40 SM RM45 SS FREE POS KELEBIHAN . 💌 Membekalkan supplement collagen protein kepada kawasan sekitar mata. 💌 menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar. 💌 Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang. 💌 Membantu mengurangkan garis2 halus di bawah mata. 💌 Membantu mengurangkan kesembapan mata @ eye-bag. 💌 membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata. 💌 Menjadikan mata dan kulit di sekitar mata sihat dan segar . Ingredients Coconut oil, seaweed, argan oil, glycerin,carbopol,propylene glycol, phenochem, . . CARA GUNA - SAPU GERAKAN MEMBULAT PADA KELILING MATA SETIAP PAGI & MALAM . . Berminat? 🌺 whatsapp 📲 0109542369 . #eyetreatmentziesha #eyetreatment #eyebags #eyewrinkles #eyetreatment #darkcircle #lingkarangelapbawahmata #lebam #gelapbawahmata #mataberkedut #matalebam #matapanda #matasegar

Share 0 9
View gbmanoppo_91's Instagram Happy Sunday 😊😇 #pipibakpao#matapanda# 👧 1458426996446220966_1236772644

Happy Sunday 😊😇 #pipibakpao#matapanda # 👧

Share 0 20
View eyebagserumloveeye's Instagram Alhamdulillah. Hanya perlu konsisten guna LoveEye - Eyebag Serum. Masalah Eyebag, mata panda & mata lebam tiada lagi. Keyakinan diri nk selfie pun dah meningkat 200% 😊. Paling best, jimat duit utk ganti Foundation haha. Katakan Tidak pada 5 lapis foundation utk cover eyebag 😅 #MataCantikBakMutiara
.
.
#RollRollJeEyebagKecut #SerumEyebagSekilo #EyebagSerumLoveEye #LoveEye #HilangEyebagSepantas5Minit #EyebagHilangKekal #LoveEyeLovers #EyebagSerum #eyebag #eyebags #darkcircle #darkcircles #matapanda #lingkarangelapbawahmata #garishalus #garishalushilang #petuahilangeyebag #kedutbawahmata #matalebam #eyebagremoval #eyebagtreatment #eyebagsekilo #hilangeyebag #eyebagcream #lingkaranhitam #kedutan 1458426955729094979_3192178736

Alhamdulillah. Hanya perlu konsisten guna LoveEye - Eyebag Serum. Masalah Eyebag, mata panda & mata lebam tiada lagi. Keyakinan diri nk selfie pun dah meningkat 200% 😊. Paling best, jimat duit utk ganti Foundation haha. Katakan Tidak pada 5 lapis foundation utk cover eyebag 😅 #MataCantikBakMutiara . . #rollrolljeeyebagkecut #serumeyebagsekilo #eyebagserumloveeye #loveeye #hilangeyebagsepantas5minit #eyebaghilangkekal #loveeyelovers #eyebagserum #eyebag #eyebags #darkcircle #darkcircles #matapanda #lingkarangelapbawahmata #garishalus #garishalushilang #petuahilangeyebag #kedutbawahmata #matalebam #eyebagremoval #eyebagtreatment #eyebagsekilo #hilangeyebag #eyebagcream #lingkaranhitam #kedutan

Share 0 31
View serumeyebagsekilo's Instagram Mak pun tegur EYEBAG KECUT! Happy sangat2 tau takkk… ye la, sblm ni kalau selfie,hmppphhh Eyebag terserlah…
.
Tp skrg ni, lepas LoveEye dah jadi kawan karib sy, mmg xnampak la Eyebag kat mata saya ni… Mata terbentuk cantik, nampak lebih bulat…xlah sepet mcm sebelum ni sbb Eyebag besar… BF ckp nampak makin cun… hihi…
.
Saya syorkan anda di luar sana, yakin & konsisten je roll LoveEye ni, in shaa Allah masalah Eyebag & Mata panda anda akan selesai… Selamat Roll Roll yer 😄 #MataCantikBakMutiara
.
~ Nurul, 20an, Selangor ~
.
.
.
#SerumEyebagSekilo #EyebagSerumLoveEye #LoveEye #HilangEyebagSepantas5Minit #EyebagHilangKekal #LoveEyeLovers #EyebagSerum #eyebag #eyebags #darkcircle #darkcircles #matapanda 1458420472584062766_3587221297

Mak pun tegur EYEBAG KECUT! Happy sangat2 tau takkk… ye la, sblm ni kalau selfie,hmppphhh Eyebag terserlah… . Tp skrg ni, lepas LoveEye dah jadi kawan karib sy, mmg xnampak la Eyebag kat mata saya ni… Mata terbentuk cantik, nampak lebih bulat…xlah sepet mcm sebelum ni sbb Eyebag besar… BF ckp nampak makin cun… hihi… . Saya syorkan anda di luar sana, yakin & konsisten je roll LoveEye ni, in shaa Allah masalah Eyebag & Mata panda anda akan selesai… Selamat Roll Roll yer 😄 #MataCantikBakMutiara . ~ Nurul, 20an, Selangor ~ . . . #serumeyebagsekilo #eyebagserumloveeye #loveeye #hilangeyebagsepantas5minit #eyebaghilangkekal #loveeyelovers #eyebagserum #eyebag #eyebags #darkcircle #darkcircles #matapanda

Share 0 11
View serumeyebagsekilo's Instagram Saya ni polis. Wife saya plak nurse.. keje polis & nurse ni mmg tak menentu. Kadang2 malam berjaga… bila berjaga, Eyebag pun mula la bengkak…
.
Mmg x sangka sgt2, walau saya roll LoveEye ni x konsisten pun, tp Eyebag saya tetap kecut…Nampak beza sgt perubahan. #MataCantikBakMutiara
.
~ Ayie, 20an, Perlis ~
.
.
.
#SerumEyebagSekilo #EyebagSerumLoveEye #LoveEye #HilangEyebagSepantas5Minit #EyebagHilangKekal #LoveEyeLovers #EyebagSerum #eyebag #eyebags #darkcircle #darkcircles #matapanda 1458419310266826926_3587221297

Saya ni polis. Wife saya plak nurse.. keje polis & nurse ni mmg tak menentu. Kadang2 malam berjaga… bila berjaga, Eyebag pun mula la bengkak… . Mmg x sangka sgt2, walau saya roll LoveEye ni x konsisten pun, tp Eyebag saya tetap kecut…Nampak beza sgt perubahan. #MataCantikBakMutiara . ~ Ayie, 20an, Perlis ~ . . . #serumeyebagsekilo #eyebagserumloveeye #loveeye #hilangeyebagsepantas5minit #eyebaghilangkekal #loveeyelovers #eyebagserum #eyebag #eyebags #darkcircle #darkcircles #matapanda

Share 0 7
View serumeyebagsekilo's Instagram SANGAT PUASHATI DENGAN LOVEEYE. Ofkos la puashati bila Eyebag Sekilo dah ansur kurang & hilang kan? Bila konsisten roll LoveEye setiap hari, in shaa Allah masalah boleh selesai macam magik gitu 😄💃#MataCantikBakMutiara
.
.
Mudah je pun guna LoveEye ni, hanya roll je keliling mata.. urut sikit sampai serum kering. Dah boleh pakai mekap
.
LoveEye ni tak berminyak, tak bergris, tak busuk, tak melekit.. jadi memang best beb! hihi
.
Bile roll je LoveEye, rasa relax nyaman je macam duk kat tepi pantai hahah.. hilang stress jap
.
Uoll nak cuba? meh sesama kita buat rawatan spa kat umah dgn LoveEye ni 😄
.
Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk oder ye
.
.
.
#SerumEyebagSekilo #EyebagSerumLoveEye #LoveEye #LoveEyeSerum #HilangEyebagSepantas5Minit #EyebagHilangKekal #EyebagSerum #RollRollJeEyebagKecut #eyebag #eyebags #darkcircle #darkcircles #matapanda #lingkarangelapbawahmata #garishalus #garishalushilang #petuahilangeyebag #kedutbawahmata #matalebam #LoveEyeLovers #eyebagremoval #eyebagtreatment #eyebagsekilo #hilangeyebag #eyebagcream #lingkaranhitam #kedutan #produkhilangeyebag #SaquraSopink 1458412663259530833_3587221297

SANGAT PUASHATI DENGAN LOVEEYE. Ofkos la puashati bila Eyebag Sekilo dah ansur kurang & hilang kan? Bila konsisten roll LoveEye setiap hari, in shaa Allah masalah boleh selesai macam magik gitu 😄💃 #MataCantikBakMutiara . . Mudah je pun guna LoveEye ni, hanya roll je keliling mata.. urut sikit sampai serum kering. Dah boleh pakai mekap . LoveEye ni tak berminyak, tak bergris, tak busuk, tak melekit.. jadi memang best beb! hihi . Bile roll je LoveEye, rasa relax nyaman je macam duk kat tepi pantai hahah.. hilang stress jap . Uoll nak cuba? meh sesama kita buat rawatan spa kat umah dgn LoveEye ni 😄 . Whatsapp Yana +6019.923.5758 utk oder ye . . . #serumeyebagsekilo #eyebagserumloveeye #loveeye #loveeyeserum #hilangeyebagsepantas5minit #eyebaghilangkekal #eyebagserum #rollrolljeeyebagkecut #eyebag #eyebags #darkcircle #darkcircles #matapanda #lingkarangelapbawahmata #garishalus #garishalushilang #petuahilangeyebag #kedutbawahmata #matalebam #loveeyelovers #eyebagremoval #eyebagtreatment #eyebagsekilo #hilangeyebag #eyebagcream #lingkaranhitam #kedutan #produkhilangeyebag #saqurasopink

Share 0 11
Load More